Kantoorprojecten waar we trots op zijn!

Bekijk projecten

Rail Innovators

Projectinformatie

Rail Innovators zorgt voor vervoer over spoor. Daarom hebben wij hout van oude wagondelen gebruikt.

Altec Papendrecht

Projectinformatie

Bij Altec hebben we diverse keukenblokken, banken, plantenbakken met geïntegreerde opbergruimtes en kasten gemaakt en geleverd. Het gehele pand en de inrichting is ontworpen door architectenbureau Bongers uit Oud-Alblas. 

Advocatenkantoor Rotterdam

Projectinformatie

Voor dit advocatenkantoor in Rotterdam hebben we de complete inrichting gerealiseerd. De kasten zijn deels met lederen panelen, deels met bamboepanelen en deels met hoogglans spuitwerk bekleed. Een blikvanger is de boombank in de zitkuil.

SAB

Projectinformatie

Opdrachtgever SAB wilde graag een maritieme sfeer gecreëerd hebben, omdat de werkzaamheden van dit bedrijf in de maritieme sector liggen. Daarom maakten wij naast kasten en banken ook een zitbank in de vorm van een boeg, compleet met kabelaring.

Advocatenkantoor Amsterdam

Projectinformatie

Voor een advocatenkantoor in Amsterdam is deze moderne inrichting in lichte kleuren gerealiseerd.

Overige projecten

Het werk wat we kunnen leveren is heel divers. Het creëren van een nieuw ontwerp of inrichting is bij ons in goede   handen. Ieder project, groot of klein, is een uitdaging voor ons. Hieronder een impressie van de diverse   gerealiseerde projecten.

Onze projecten per categorie

Kantoren

Wij ontwerpen en maken diverse stijlen kantoorinterieurs. Kasten, (receptie)balies, bureaus, werkplekken, wandbetimmeringen, tafels en banken worden conform tekening vervaardigd.

Zorginstellingen

Wij leveren veel meubilair op maat aan zorginstellingen, praktijken, ziekenhuizen en scholen. Hierbij valt te denken aan op maat gemaakte balies, kasten, banken in wachtruimtes, keukens, interieurs voor kantines etc.

Scholen

Steeds meer scholen willen ook een eigentijdse inrichting. Ook daar kunnen we voor zorgen.

Winkels

Ook voor winkels ontwerpen en maken wij interieurelementen.

Particulieren

We kunnen alles maken wat op maat gemaakt moet worden in huis, bijv. (schuifdeur)kasten, keukens, slaapkamermeubilair, tafels etc.

Overig

Soms hebben we te maken met bijzondere opdrachten. Een molen of een aula waarbij maatwerk is vereist. Wij ontwerpen en maken het.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Bel geheel vrijblijvend
0184 651487

Contact  opnemen

van Beukelaarweg 2
2971 VL Bleskensgraaf

T 0184 651487
E info@vlasblommeubel.nl

SPECIALISTEN IN MAATWERK

copyright 2019 | vlasblom meubel & interieurbetimmeringen  | ontwerp en realisatie infigoo creatieve media