Video: Kantoor Adryan | Dordrecht

In het voorjaar van 2022 mochten we dit project opleveren voor Adryan te Dordrecht. Het maatwerk kantoor meubilair bestaat onder andere uit een barmeubel, presentatie meubels, salontafels en zitjes. In deze video een korte impressie.

Video

Video: Gemeentehuis Alblasserdam #3 | Eindresultaat

Vanwege corona konden we het eindresultaat niet eerder laten zien, maar hier is dan toch de video van hoe het is geworden.

Video

Video: Vernieuwde kantoor

Ons kantoor is recentelijk vernieuwd. De nieuwe kantoorruimte is van boven naar beneden verhuisd, en daardoor toegankelijker en ruimer geworden. Bekijk hieronder de video.

Video

Video: Zorgcentrum Pennemes | Zaandam

Zorgcentrum Pennemes in Zaandam is recentelijk gerenoveerd en eind december 2020 in gebruik genomen. Vlasblom Meubel heeft het maatwerk meubilair verzorgd. Bekijk hieronder de video.

Video

Video: Gemeentehuis in Alblasserdam #2 | Productie

De afgelopen weken stonden in het teken van de productie van al het maatwerkmeubilair voor het gemeentehuis en bibliotheek van Alblasserdam. Hierbij een kijkje in onze werkplaats. Video gemaakt door Jelte Vlasblom van Linumedia.

Video

Video: Bakkerij Voordijk | Ridderkerk

De winkel van Bakkerij Voordijk in Ridderkerk is vernieuwd. Vlasblom Meubel & Interieurbetimmeringen heeft het interieur verzorgd. Hierbij een inkijkje in ónze keuken.

Video

Vlasblom sponsort ook in 2020

De fietsploeg,  Growteq Charity Cycling, die Vlasblom jaarlijks sponsort, gaat dit jaar weer fietsen voor 'Sport4Hope' en 'Als kanker je raakt'. Daarnaast is dit jaar gekozen om ook te fietsen voor stichting 'Mercy Ships'. Een mooi project waarbij een ziekenhuisschip wordt ingezet om gratis operaties uit te voeren onder de allerarmsten in Afrika. Ook wordt het geld besteed aan het opzetten van lokale medische trainingsprogramma's. Aan boord wonen en werken meer dan 400 vrijwilliger-professionals. In 2021 is het de bedoeling dat een tweede ziekenhuisschip in de vaart komt en daar willen wij graag ons steentje aan bijdragen. Voor meer informatie over Mercy Ships zie www.mercyships.nl

Nieuwe vrachtbus

Eind vorig jaar heeft Vlasblom Meubel & Interieurberimmeringen een prachtige nieuwe vrachtbus in gebruik genomen. Op deze manier kunnen de meubels moeiteloos gebracht worden op de plaats van bestemming. Het ontwerp voor de bestickering was in handen van Peter Kootstra www.infigoo.nl

Video: Gemeentehuis in Alblasserdam #1 | Renovatie

De voorbereidingen voor de renovatie van het gemeentehuis in Alblasserdam zijn in volle gang. Een mooi project waarbij Vlasblom Meubel & Interieurbetimmeringen al het speciaal meubilair gaat verzorgen. We hebben er zin in! Bekijk hieronder de video.

Video

Opdracht Gemeentehuis in Alblasserdam

In het najaar van 2019 starten we met het leveren en plaatsen van speciaal meubilair voor het gemeentehuis in Alblasserdam. 

Vlasblom sponsort - 2019

2019: De fietsploeg heeft de naam veranderd in Growteq Charity Cycling, omdat de naam van de hoofdsponsor is veranderd. Het team van wielrenners blijft onverminderd actief. De mannen hebben de Stelvio in Italië beklommen. De opbrengst hiervan, ruim €  30.000, is gegaan naar MAF (Mission Aviation Fellowship), een organisatie die met 130 vliegtuigen en communicatiemiddelen afgelegen gebieden in de wereld wil bereiken met noodzakelijk hulp. Maar, ook werd er dit jaar weer gefietst voor 'Sport4Hope' en 'Als kanjer je raakt'. 

Bekijk hieronder het filmpje gemaakt door Linumedia.nl

www.charitycycling.nl

Techniekroute 2019

Op woensdag 27 maart 2019 deed Vlasblom voor het tweede jaar mee met de Techniekroute op het bedrijventerrein Melkweg in Bleskensgraaf. Alle groep 8 leerlingen van de voormalige Graafstroomse basisscholen bezochten in groepjes elk twee lokale technische bedrijven. Doel van deze Techniekroute is kinderen kennis te laten maken met techniek en ze enthousiast te maken voor een technisch beroep. Bij Vlasblom mochten de leerlingen een tafeltje maken waarbij alle technische vaardigheden aan bod kwamen; van tekening maken t/m het  eindproduct. 

Bekijk hieronder het filmpje gemaakt door Linumedia.nl

Rijksverzamelkantoor Zwijndrecht

Door ons is het project ‘Rijksverzamelkantoor’ te Zwijndrecht afgerond waarvoor veel maatmeubelwerk door ons is geleverd.

Gemeentehuis / stadskantoor Leidschendam-Voorburg

Ook realiseerden wij de compleet op maat gemaakte meubelinrichting voor het gerenoveerde monumentale gemeentehuis en stadskantoor te Leidschendam-Voorburg. We hebben we voor ditzelfde project kort geleden aanpassingen gedaan zodat het gebouw nog functioneler kan worden ingezet. Binnenkort starten we met fase 2 voor het project in Leidschendam-Voorburg. Ook hierbij gaat het om het doen van diverse aanpassingen.

Ronald McDonald Huis Rotterdam    

We hebben wederom werkzaamheden verricht voor het ‘Ronald McDonald Huis’ in Rotterdam. Hierbij hebben we opnieuw toeleveranciersbedrijven bereid gevonden om hun plaatmateriaal voor een gereduceerd tarief aan te bieden en hierdoor konden wij ook goedkoper leveren.

Erkend leerbedrijf

Sinds lange tijd is Vlasblom Meubel & Interieurbetimmeringen een erkend leerbedrijf. Veel leerlingen van de Stichting Hout en Meubel (SH&M) hebben wij reeds mogen enthousiasmeren en begeleiden naar het beroep van meubelmaker. Voor meer informatie: www.hmcollege.nl

Download het certificaat

Vlasblom sponsort - 2015-2018

Vlasblom Meubel & Interieurbetimmeringen wil graag ook de verantwoordelijkheid nemen door anderen te laten delen in het succes van ons bedrijf en onze welvaart. Daarom heeft Vlasblom zich als sponsor verbonden aan ‘CharityCycling’.

2018: Op 16 januari heeft 'Charity Cycling' Rene Ruitenberg uitgenodigd van het Rene Kids Centre. 'Charity Cycling' kon hem een cheque overhandigen vanuit de stichting waar ze zich het afgelopen jaar o.a. voor ingezet hebben. Ook zijn deze middag de nieuwe doelen bekend gemaakt voor het komende jaar. De doelen zullen grotendeels in het teken staan van de beklimming van de Mont Ventoux voor 'Sport for Others'. Daarnaast zijn de doelen dit jaar ook weer voor 'Sport4 Hope', het 'Daniël den Hoed Fonds' en voor de Stichting 'Als kanker je raakt'.

2017: De wielerploeg heeft op 17 juni 2017 meegedaan aan de IJsselmeerronde met een lengte van 260 km (hier terug te kijken). Het doel was ‘Sport4Hope’ en deze specifieke ronde was voor Stichting ‘Als kanker je raakt’. De fietsploeg heeft hiermee het prachtige bedrag van ruim € 6.700 bij elkaar gefietst! De totaalopbrengst was € 20.000.

2016: In september 2016 heeft de wielerploeg meegedaan aan de ‘Pyreneeën Challenge 2016’ om geld binnen te halen voor kinderen met een ernstige stofwisselingsziekte. Stichting ‘Ride4Kids’ doneert geld aan veelbelovende wetenschappelijk onderzoeken welke uiteindelijk moeten leiden tot een behandeling en medicatie voor deze kinderen. De fietsploeg heeft voor dit doel meer dan       € 7.000 kunnen afdragen aan ‘Ride4Kids’. De totale netto-opbrengst voor Ride4Kids was in 2016 bijna € 235.000!

2015: In het jaar 2015 sponsorde Vlasblom Meubel & Interieurbetimmeringen dezelfde wielerploeg. Toen was het doel ‘Fiets voor een Huis’ en heeft deze sportieve groep mensen met elkaar                    € 8.000 bijeen gefietst voor de financiering van 8 duurzame huizen in Bangladesh!

De fietsploeg bestaat uit onze werkvoorbereider Jan de Leede en zijn fietsvrienden Jan van der Giessen, Henri Hafkamp, Jaap-Willem Platschorre, Reinier Platschorre en Marco Rietveld. Zij worden ondersteund door Adriaan Pons. 

www.charitycycling.nl

PEFC certificaat

Vlasblom Meubel & Interieurbetimmeringen mag zich ‘PEFC gecertificeerd’ noemen. PEFC is hét keurmerk voor duurzaam bosbeheer en daar sluiten wij ons graag bij aan, omdat wij van mening zijn dat alle bossen ter wereld op een duurzame manier moeten worden beheerd. Voor ons bedrijf is het dus belangrijk dat we PEFC-gecertificeerd hout kunnen volgen. Wij stellen ons garant voor de handelsketen waarbij de grondstoffen voor het product dat wij leveren afkomstig is uit een PEFC gecertificeerd bos.

Download het certificaat

VCA certificaat

Al onze vaste medewerkers zijn VCA gecertificeerd m.b.t. ‘basisveiligheid VCA’ en de directie en werkvoorbereider heeft een ‘VOL-VCA certificaat voor leidinggevende’. Het VCA certificaat betekent dat veiligheid bij ons bedrijf belangrijk wordt gevonden en dat we er alles aan willen doen om risico’s op incidenten en lichamelijk letsel te verkleinen en te voorkomen.

copyright 2019 | vlasblom meubel & interieurbetimmeringen  | ontwerp en realisatie infigoo creatieve media