Nieuws

Hieronder vndt u ons nieuwsoverzicht. 

Techniekroute 

Op woensdag 21 maart 2018 deed Vlasblom mee met de Techniekroute op het bedrijventerrein Melkweg in Bleskensgraaf. Alle groep 8 leerlingen van de voormalige Graafstroomse basisscholen bezochten in groepjes elk twee lokale technische bedrijven. Doel van deze Techniekroute is kinderen kennis te laten maken met techniek en ze enthousiast te maken voor een technisch beroep. Bij Vlasblom mochten de leerlingen een tafeltje maken waarbij alle technische vaardigheden aan bod kwamen; van tekening maken t/m het  eindproduct. 

Vlasblom sponsort ook in 2018

Vlasblom Meubel & Interieurbetimmeringen wil graag ook de verantwoordelijkheid nemen door anderen te laten delen in het succes van ons bedrijf en onze welvaart. Daarom heeft Vlasblom zich als sponsor verbonden aan ‘Charity Cycling’.

 2018: Op 16 januari heeft 'Charity Cycling' Rene Ruitenberg uitgenodigd van het Rene Kids Centre. 'Charity Cycling' kon hem een cheque overhandigen vanuit de stichting waar ze zich het afgelopen jaar o.a. voor ingezet hebben. Ook zijn deze middag de nieuwe doelen bekend gemaakt voor het komende jaar. De doelen zullen grotendeels in het teken staan van de beklimming van de Mont Ventoux voor 'Sport for Others'. Daarnaast zijn de doelen dit jaar ook weer voor 'Sport4 Hope' en voor de Stichting 'Als kanker je raakt'.

In 2018 gaat er nog meer gefietst worden voor een goed doel. Wij houden u op hoogte!

De fietsploeg bestaat uit onze werkvoorbereider Jan de Leede en zijn fietsvrienden Jan van der Giessen, Henri Hafkamp, Jaap-Willem Platschorre, Reinier Platschorre en Marco Rietveld. Zij worden ondersteund door Adriaan Pons. 

www.charitycycling.nl

Rijksverzamelkantoor te Zwijndrecht

Recent is ons project ‘Rijksverzamelkantoor’ te Zwijndrecht afgerond waarvoor veel maatmeubelwerk door ons is geleverd.

Ook realiseerden wij de compleet op maat gemaakte meubelinrichting voor het gerenoveerde monumentale gemeentehuis en stadskantoor te Leidschendam-Voorburg. We hebben we voor ditzelfde project kort geleden aanpassingen gedaan zodat het gebouw nog functioneler kan worden ingezet. Binnenkort starten we met fase 2 voor het project in Leidschendam-Voorburg. Ook hierbij gaat het om het doen van diverse aanpassingen.

We hebben wederom werkzaamheden verricht voor het ‘Ronald McDonald Huis’ in Rotterdam. Hierbij hebben we opnieuw toeleveranciersbedrijven bereid gevonden om hun plaatmateriaal voor een gereduceerd tarief aan te bieden en hierdoor konden wij ook goedkoper leveren.

Erkend leerbedrijf

Sinds lange tijd is Vlasblom Meubel & Interieurbetimmeringen een erkend leerbedrijf. Veel leerlingen van de Stichting Hout en Meubel (SH&M) hebben wij reeds mogen enthousiasmeren en begeleiden naar het beroep van meubelmaker. Voor meer informatie: www.hmcollege.nl

Download het certificaat

Vlasblom sponsort

Vlasblom Meubel & Interieurbetimmeringen wil graag ook de verantwoordelijkheid nemen door anderen te laten delen in het succes van ons bedrijf en onze welvaart. Daarom heeft Vlasblom zich als sponsor verbonden aan ‘CharityCycling’.

2017: De wielerploeg heeft op 17 juni 2017 meegedaan aan de IJsselmeerronde met een lengte van 260 km (hier terug te kijken). Het doel was ‘Sport4Hope’ en deze specifieke ronde was voor Stichting ‘Als kanker je raakt’. De fietsploeg heeft hiermee het prachtige bedrag van ruim € 6.700 bij elkaar gefietst! De totaalopbrengst was € 20.000.

2016: In september 2016 heeft de wielerploeg meegedaan aan de ‘Pyreneeën Challenge 2016’ om geld binnen te halen voor kinderen met een ernstige stofwisselingsziekte. Stichting ‘Ride4Kids’ doneert geld aan veelbelovende wetenschappelijk onderzoeken welke uiteindelijk moeten leiden tot een behandeling en medicatie voor deze kinderen. De fietsploeg heeft voor dit doel meer dan       € 7.000 kunnen afdragen aan ‘Ride4Kids’. De totale netto-opbrengst voor Ride4Kids was in 2016 bijna € 235.000!

2015: In het jaar 2015 sponsorde Vlasblom Meubel & Interieurbetimmeringen dezelfde wielerploeg. Toen was het doel ‘Fiets voor een Huis’ en heeft deze sportieve groep mensen met elkaar                    € 8.000 bijeen gefietst voor de financiering van 8 duurzame huizen in Bangladesh!

De fietsploeg bestaat uit onze werkvoorbereider Jan de Leede en zijn fietsvrienden Jan van der Giessen, Henri Hafkamp, Jaap-Willem Platschorre, Reinier Platschorre en Marco Rietveld. Zij worden ondersteund door Adriaan Pons. 

www.charitycycling.nl

PEFC certificaat

Vlasblom Meubel & Interieurbetimmeringen mag zich ‘PEFC gecertificeerd’ noemen. PEFC is hét keurmerk voor duurzaam bosbeheer en daar sluiten wij ons graag bij aan, omdat wij van mening zijn dat alle bossen ter wereld op een duurzame manier moeten worden beheerd. Voor ons bedrijf is het dus belangrijk dat we PEFC-gecertificeerd hout kunnen volgen. Wij stellen ons garant voor de handelsketen waarbij de grondstoffen voor het product dat wij leveren afkomstig is uit een PEFC gecertificeerd bos.

Download het certificaat

VCA certificaat

Al onze vaste medewerkers zijn VCA gecertificeerd m.b.t. ‘basisveiligheid VCA’ en de directie en werkvoorbereider heeft een ‘VOL-VCA certificaat voor leidinggevende’. Het VCA certificaat betekent dat veiligheid bij ons bedrijf belangrijk wordt gevonden en dat we er alles aan willen doen om risico’s op incidenten en lichamelijk letsel te verkleinen en te voorkomen.

van Beukelaarweg 2
2971 VL Bleskensgraaf

T 0184 651487
E info@vlasblommeubel.nl

SPECIALISTEN IN MAATWERK

COPYRIGHT 2016 | Vlasblom Meubel & Interieurbetimmeringen |  WEBDESIGN INFIGOO CREATIEVE MEDIA