Over Vlasblom

Vlasblom Meubel & Interieurbetimmeringen is een meubel- en interieurbouwbedrijf dat sinds 1997 is gevestigd in Bleskensgraaf. Vanaf 1993 was ons bedrijf gevestigd in Giessenburg.

werkzaamheden certificeringen

Vlasblom Meubel & Interieurbetimmeringen is een meubel- en interieurbouwbedrijf dat sinds 2000 is gevestigd in Bleskensgraaf.  Vanaf 1993 was ons bedrijf gevestigd in Giessenburg.

Wij hebben een enthousiast team van goed opgeleide, bekwame en ervaren mensen die van het maken van meubilair op maat hun vak hebben gemaakt!

Onze aanpak is zakelijk en daadkrachtig. Tegelijkertijd hechten we groot belang aan persoonlijk contact, binnen ons eigen team maar ook naar klanten toe. Hierbij is service één van onze kernkwaliteiten.

Ons gezamenlijk doel is om u alle zorgen omtrent het realiseren van uw nieuwe inrichting uit handen te nemen! We doen dat graag voor u, eventueel in samenwerking met externe adviseurs, zoals interieurarchitectenbureaus, project managers, aannemers en overige adviseurs.

Opdrachtgevers

Voor grote en kleine opdrachtgevers zijn wij partner in de interieurbouw. Wij werken nauw samen met architecten, designbureaus, tekenbureaus, aannemers, maar particuliere opdrachtgevers zijn bij ons ook aan het juiste adres.

Advocatenkantoor

Amsterdam

Zorginstelling

Huisartsenpraktijk / apotheek Molenaarsgraaf

Particulier

Keuken te Tinte

Werkzaamheden

Kantoormeubilair
Wij ontwerpen en maken diverse stijlen kantoorinterieurs. Kasten, (receptie)balies, bureaus, werkplekken, wandbetimmeringen, tafels en banken worden conform tekening vervaardigd.

Keukens
Voor zowel particulieren als ook voor kantines e.d. maken wij keukens in allerlei uitvoeringen, van klassiek tot modern zodat er een uniek ontwerp en uitresultaat wordt neergezet. En natuurlijk alles geheel op maat.

Zorginstellingen/(dokters)praktijken/ziekenhuizen/scholen
Wij leveren veel meubilair op maat aan zorginstellingen, praktijken, ziekenhuizen en scholen. Hierbij valt te denken aan op maat gemaakte balies, kasten, banken in wachtruimtes, keukens, interieurs voor kantines etc.

Particulieren
We kunnen alles maken wat op maat gemaakt moet worden in huis, bijv. (schuifdeur)kasten, keukens, slaapkamermeubilair, tafels etc.

Onze projectenContact opnemen

Machines

Ons bedrijf beschikt over moderne, geavanceerde, geautomatiseerde en computergestuurde machines.

Erkend leerbedrijf

Vlasblom Meubel & Interieurbetimmeringen is een Erkend Leerbedrijf. Dit betekent dat we regelmatig scholieren en studenten in ons bedrijf opleiden tot volleerd meubelmaker, CNC-frezer, tekenaar of werkvoorbereider. Dit betekent dat het bedrijf wil investeren in jongeren en hen enthousiast wil maken voor het vak van meubelmaker. Via de website van het Hout- en Meubileringscollege te Rotterdam (www.hmcollege.nl)  is hier meer informatie over te krijgen.

download het certificaaat

Certificeringen

VCA
Onze mensen zijn VCA gecertificeerd, omdat we ons optimaal in willen zetten voor veiligheid op de werkvloer.

PEFC
Wij zijn sinds maart 2016 PEFC gecertificeerd. Dit certificaat is het internationale PEFC-keurmerk dat garandeert dat onze houtproducten afkomstig zijn uit duurzaam beheerd bos, waarbij evenveel aandacht is voor people, planet & profit. Waar nodig gebruiken we PEFC gekeurd hout.

download het certificaat
Tot slot

Bij Vlasblom streven we er naar om uw interieurwerk volledig aan te laten sluiten bij uw wensen. We leveren duurzame kwaliteit voor ieder budget en voor elk wat wils.

Uw meubelwerk is dus bij ons in goede handen.

contact opnemen

van Beukelaarweg 2
2971 VL Bleskensgraaf

T 0184 651487
E info@vlasblommeubel.nl

SPECIALISTEN IN MAATWERK

COPYRIGHT 2016 | Vlasblom Meubel & Interieurbetimmeringen |  WEBDESIGN INFIGOO CREATIEVE MEDIA